Hovedside
Stand Up
Underholdning
Lattergaranti
Aktuelle forestillinger
Media/presse
Kunder
Kontakt
underholdning2a
Konferansier - Foredrag
Komiker Rune Bjerga er allsidig:

Konferansier: Dersom du trenger en konferansier til firmafest, firmamiddag, kick-off, julebord, kurs-konferanser m.m sørger Rune Bjerga for at ditt arrangement blir profesjonelt gjennomført fra start til slutt. I en slik jobb bruker Rune sin seriøsitet der det er påkrevd samtidig som han fletter inn komiske elementer der det naturlig måtte passe. 

 Foredrag I: "Kritikk er gull"  - Rune Bjerga holder foredraget "kritikk er gull" for næringslivet. Rune mener at både ris og ros er fantastisk gøy og forteller om hvordan han forvalter kritikken, da både ris og ros til å gjøre seg selv langt bedre i jobben. Foredraget anbefales til både små og store grupper. Foredraget har selvsagt morsomme elementer, er feelgood men bidrar kanskje samtidig til å få hjernen til å tenke litt nytt. 

 Foredrag II:  "Komikeren med lattergaranti". Rune Bjerga sluttet i trygg og fast jobb hos DNB i Januar 2009 for å satse fullt ut på humor. Et valg både familie og venner var rimelig skeptisk til. Rune har i ettertid blitt en av vestlandets mest etterspurte og kjente komikere. Et skoleeksempel i å følge drømmen fullt ut. Foredraget anbefales til både små og store grupper.. 

Reklame: Til tv, radio, avis, internett.  Ta kontakt for priser og opplegg. 

 
Design: Destino | Publiseringsløsning: DestiNet